epitoanyag-siofok001051.gif

Keresés
Szállítás:

A teherautó ikonnal jelölt termékek díjmentes házhozszállítással is rendelhetőek. (Az ország egész területén, 75.000,-Ft-ot meghaladó vásárlás esetén.) Az áru sérülésének elkerülése érdekében előfordul, hogy csak egységcsomagot tudunk kiszállítani bizonyos termékekből.
(Például: gipszkarton egész paletta , élvédők és profilok teljes köteg ...) Részletekről érdeklődjön munkatársainktól. A házhozszállítás általában heti 2 alkalommal túrajárattal történik. A lerakodásról a vevőnek kell gondoskodni.
A megrendelés elött kérjük tájékozódjon , hogy a szállítási címre kell-e behajtási engedély, van-e súlykorlátozás az utcában...


Fizetés:

A megrendelt termékek árát és az esetleges szállítási költséget a legtöbb esetben előre készpénzes, vagy átutalásos formában kérjük kiegyenlíteni.Siófok 10km-es vonzáskörzetében, saját teherautóval történő szállítás esetén lehetséges szállításkor a fuvaros kollégának történő kifizetés is.

A megrendelés leadása után munkatársunk jelzi a vásárló felé, hogy az adott termék kiszállítása során megvalósítható-e a szállításkor való fizetés.

A termékismertető leírás esetleges pontatlanságáért nem vállalunk felelősséget, a feltüntetett képek helyenként illusztrációk.

A vételár mindig a kiválasztott áru mellett feltüntetett bruttó ár, a feltűntetett árak nem minősülnek közvetlen árajánlattételnek.
Az esetleges elírásokból eredő károkért cégünk nem vállal felelősséget


Általános jogi feltételek és információk:

A weboldalon elérhető internet szolgáltatás vagy annak bármely oldala megnyitásával Ön elfogadja a következőkben felsorolt feltételeket.
 
Igyekszünk folyamatosan biztosítani a weboldalon található információk pontosságát és frissességét. Ennek ellenére, nem vállalunk szavatosságot a jelen weboldalon keresztül biztosított információkért, és fenntartjuk a jogot arra, hogy bármikor - külön értesítés nélkül - változtatásokat hajtsunk végre a weboldallal, valamint az azon keresztül közölt információval kapcsolatban. Nem vállalunk felelősséget a weboldalon előforduló esetleges pontatlanságért, vagy hiányosságért.
 
A weboldalon található információkon alapuló bármilyen döntés a felhasználó saját felelőssége.
 
Nem vállalunk felelősséget a weboldalhoz, illetve az ott található bármilyen információhoz való hozzáférésből, illetve annak elmaradásából vagy ezek felhasználásából származó semmiféle veszteségért vagy kárért.
Termékek
Szállítási, fizetési, jogi információk